Wrap master Class logo

Onze Cursussen

Schrijf je snel in!

Basiscursus

Tijdens deze cursus leer je wat de basis is van het wrappen.

We beginnen met de basistechniek om een folie aan te brengen en aan te rakelen. We lerenĀ  je snijden zonder schade te maken. Welke soorten vinyl er zijn en welke vinyl waar voor geschikt is.

Aan het einde van de cursus kun je zelfstandig een dak, motorkap en een dakspoiler wrappen.

Wrappen side

Gevorderde Cursus

Tijdens deze cursus gaan we dieper in op het wrappen. We gaan meer technieken gebruiken zoals pre-stretch en cold-stretch.

De focus ligt bij de bumpers, spiegelkappen en inlegelementen. We leggen uit wat de technieken als pre stretch inhouden en wanneer deze toegepast worden en heel belangrijk waarom deze gebruikt worden. Deze technieken hebben extra nazorg nodig om problemen te voorkomen.

Aan het einde van de cursus kun je zelfstandig een volledige auto wrappen.

Wrappen side

Striping en de-chroom cursus

Tijdens deze cursus leren we je stripings kennen en de verschillende manieren om een striping te plaatsen. Anders dan bij wrappen is een striping vaak eleganter en fijner om te plaatsen.

We beginnen met het uitleggen van werken met applicatietape en het plotten van vinyl. Vervolgens leer je hoe je dit op de auto moet positioneren en aanbrengen. Daarnaast gaan we ook werken met free hand lijn stripings met behulp van kniflestape.

×

Wrap Masterclass

×